Duurzame communicatie

Forward this message

Wat is duurzame communicatie?

Je bent er zeker van dat jouw content een meerwaarde zal zijn voor je doelgroep. Duurzame communicatie voegt waarde toe door middel van langetermijndoelstellingen, en niet door middel van snelle winst.

Online marketing is vaak gericht op quick wins en kortetermijn-groei. Maar je bezoekers verleiden met een boodschap boekt enkel voor je eigen organisatie resultaten. Op lange termijn is dit nefast voor je doelgroep. Je mist langetermijndoelstellingen zoals het uitbouwen van vertrouwen en het creëren van meerwaarde.

Wil je meer weten? Lees dan dit artikel over duurzame marketing.

Het alternatief op adverteren

FWD Message werkt met organisaties met een maatschappelijke impact. We kiezen bewust voor duurzame organisaties die streven naar een betere wereld. Waar winst niet voorop staat als doel, maar waar oplossingen de meerwaarde zijn.

We baseren ons hiervoor op de 3 pijlers van duurzame ontwikkeling: sociale, economische en ecologisch doelstellingen. En willen organisaties ondersteunen die werken rond onder andere maatschappelijke, educatieve, ecologische en culturele thema’s.

Het platform wil bijdragen tot duurzame communicatie als een alternatief op adverteren. Want niet elke boodschap is een commerciële boodschap.

Registreer jouw organisatie en publiceer je eerste bericht!

Forward this message